Kodintekniikka Hedengren Kodintekniikka
EtusivuYritysEdustuksetAjankohtaistaYhteystiedot
Edustukset
Edustukset


Ruotsalainen kaiutinmerkki, joka tunnetaan hyvästä laadusta, tyylikkäästä muotoilusta ja monista testivoitoista. Audio Pro on Pohjoismaiden markkinajohtajana.


Lue lisää
JVC on elektroniikan suunnitteluun, valmistukseen ja markkinointiin keskittynyt japanilainen huipputeknologian yritys. Suomessa menestystä kuvaa se, että merkin markkinaosuus on Euroopan korkeimpia.


Lue lisää
Kaon on Korean johtavia digitaaliseen multimediaan erikoistuneista yrityksistä.

Yritys on perustettu vuonna 2001 ja se on nopeasti noussut alansa huipulle.


Lue lisää
Moccamaster on ainoa kotikäyttöön tarkoitettu kahvinkeitin, jolla on ECBC:n (European Coffee Brewing Centre) hyväksyntä. Moccamaster on euroissa mitattuna markkinajohtaja Suomessa.
Lue lisää
Maailman kolmen suurimman televisiovalmistajan joukkoon kuuluva Sharp kehittää alan viimeisintä huipputekniikkaa.Lue lisää
TOPCOM on Belgialainen kodinelektroniikkavalmistaja, joka on Euroopassa tunnettu erityisesti langattoman viestinnän tuotteistaan, Suomessa kuitenkin Hedengren Kodintekniikka keskittyy TOPCOMin hyvinvointi- ja terveystuote-alueisiin.

Lue lisää
Norjalainen Wilfa on uusi lisä vahvojen kodintekniikkamerkkien joukkoon. Wilfa on perustettu 1948 ja on useissa tuotekategorioissa Norjan markkinajohtaja. Wilfa valmistaa kaikkea kotiin (esim. tuulettimia, lämmittimiä, mikroja, tehosekoittimia, leivänpaahtimia, uuneja, jääkaappeja jne…).


Lue lisää